• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Відкритий волейбольний турнір пам'яті М. Сусло

Відкритий волейбольний турнір пам'яті М. Сусло

2018-05-11

/Files/images/11aaa/voley.jpg

11 травня в Конотопській спеціальній школі-інтернаті пройшов відкритий волейбольний турнір присвячений пам’яті Михайла Сусло, випускника школи-інтернату, який загинув під час АТО у 2015 році.

У 2018 році турнір проводився вже вчетверте і зібрав під своїм крилом 5 надзвичайно сильних волейбольних команди з різних шкіл міста. У турнірі взяли участь команди ЗОШ №9, №10, №11, №13, міської гімназії та спеціальної школи-інтернату.

Команди показували цікаву і безкомпромісну боротьбу, адже всі прагнули виступити якнайкраще і здобути перемогу над своїми суперниками та отримати перехідний кубок турніру.

За підсумками змагань перше місце виборола команда Конотопської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату, виявивши справжній спортивний характер та жагу до перемоги. Друге місце у турніри здобули гравці ЗОШ №13. Третє місце посіла команда ЗОШ №9. Переможець та призери нагороджені грамотами, медалями та кубками. Щиро вітаємо молодих спортсменів та бажаємо підкорити ще не одну вершину.

/Files/images/11aaa/voley (1).JPG/Files/images/11aaa/voley (2).JPG/Files/images/11aaa/voley (3).JPG/Files/images/11aaa/voley (4).JPG/Files/images/11aaa/voley (6).JPG

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi