Останній дзвоник - 2018

2018-05-25

/Files/images/banner-v-shkolu-posledniy-zvonok-zhelto-goluboy-1200x800.jpg

25 травня по всій Україні вже віддзвенів Останній дзвоник. Для випускників він означав завершення одного з головних етапів їхнього життя, останню межу до вступу у доросле життя, для всіх інших школярів - це відкриті двері до канікул, тому емоції на лінійках по всій країні були різноманітними.

Конотопська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат цього визначного дня проводжала свій випускний клас – це сім гідних особистостей, які залишили яскравий відбиток в історії школи.

Якщо взяти оптимізм Андрія Рязанова, прикрасити посмішкою Вікторії Горобець, приправити скромністю Томи Шульги, посипати гумором і турботливістю Дмитра Самсонова. В якості сюрпризу додати веселу вдачу Анжели Гудаковой, притрусити жменькою працьовитості Максима Дмітрієва, урізноманітнити добротою та романтичністю Анжели Сахнюк,– все це підігріти на енергійності Надії Миколаївни – то отримаємо…наш 12 клас!

Останній дзвоник 2018 року трохи дивне і тривожне свято також в учнів 4-х класів, бо всі роки вони перебували під надійним крилом вчительки – другої мами. З нею було добре і затишно, цікаво і весело. А сьогодні останнє свято разом із нею, бо подолали всі разом першу сходинку до вершини країни знань, закінчили початкову школу та отримали відповідні дипломи.

Від усієї нашої дружньої шкільної родини : вчителів, вихователів, медичних працівників, кухарів, технічних працівників, всіх тих, хто оточував вас все шкільне життя, ми бажаємо вам, дорогі наші випускники, світлої дороги, з честю долати труднощі, ніколи не схиляти голови, а завжди пам’ятати , що є на світі люди, які завжди люблять і чекають на вас , завжди готові простягнути руку допомоги.

/Files/images/__098__098 (2).JPG/Files/images/__098__098 (3).JPG/Files/images/__098__098 (4).JPG/Files/images/__098__098.JPG/Files/images/__098__098 (1).JPG

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi