• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • День працівників освіти. Шлях до зірок!

День працівників освіти. Шлях до зірок!

2018-10-04

/Files/images/11aaa/osvita.jpg

Один раз на рік наближається день, коли ми вимовляємо «учитель», згадуючи при цьому не контрольну роботу, тематичне опитування чи підсумкову атестацію, а квіти і добрий настрій. Тож у такій святковій атмосфері 4 жовтня в Конотопській спеціальній загальноосвітній школі-інтернаті відбувся урочистий концерт з нагоди Дня працівників освіти «До зірок!». Адже на небосхилі Галактики Освіта є своєрідне блискуче, ні на кого не схоже, сузір’я – Конотопська спеціальна загальноосвітня школа – інтернат, де працюють зірочки вчителі і вихователі та навчаються зірочки діти.

Протягом свята школярі веселили глядачів кумедними сценками із буденного життя вчителів, зігрівали запальними танцями та мелодійними піснями. Також молоді педагоги та старшокласники мали змогу позмагатися у цікавих конкурсах. Також в цей день ми традиційно відзначаємо нагородами зірок педагогічної майстерності нашої школи. Нагорода має назву «Світоч» і вручається щорічно до Дня працівників освіти за багаторічну, плідну працю, високий професіоналізм та з нагоди професійного свята. Світоч – це той хто є носієм правди, волі, освіти та істини.

Це свято припадає на найщедрішу пору року. Любі освітяни, будьте щедрими на посмішки та гарні оцінки, як та золота осінь. Добра вам, щастя, гарних учнів і сонячних днів! Віри, Надії, Любові.

/Files/images/11aaa/світоч2.jpg/Files/images/11aaa/світоч3.jpg/Files/images/11aaa/світоч.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi