• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Урочистості до Дня працівників освіти.

Урочистості до Дня працівників освіти.

2019-10-03

/Files/images/0001а.jpg

3 жовтня, на передодні професійного свята Дня працівників освіти, ми від щирого серця привітали всіх педагогів та працівників нашої школи зі святом! Всі гості були запрошені до кафе «Зошит у клітинку», де панує тільки гарний настрій та яскраві емоції. Радували публіку подарунки від закладу, жива музика та запальні танці у виконанні наших учнів – резидентів кафе, здивував та розсмішив усіх театралізований вихід учнів. Найдушевнішим моментом заходу стало привітання від найстарших учнів школи – від десятикласників.Також на святі ми традиційно відзначали нагородами зірок педагогічної майстерності нашої школи. Нагорода має назву «Світоч» і вручається щорічно до Дня працівників освіти за багаторічну, плідну працю, високий професіоналізм та з нагоди професійного свята.

Світоч – це той хто є носієм правди, волі , освіти та істини.


В номінації - «Золотий фонд педагогіки» була нагороджена Шевченко Олена Володимирівна , вчитель української мови та літератури. Педагогічний стаж 24 роки , із яких 17 віддано саме нашій школі. Творча,позитивна, доброзичлива, справжній професіонал .

В номінації «Вчитель на все життя» була нагороджена Супрунова Юлія Анатоліївна, вчитель початкових класів, педагогічний стаж 10 років. Відповідальна, добра і турботлива, справжня матуся для своїх бешкетників.

В номінації класний керівник «Володарка дитячих сердець» була нагороджена Назаренко Інна Валеріївна, класний керівник 10 класу , вчитель хімії, педагогічний стаж 18 років , 11 років віддано нашій школі. Інтелігентна, енергійна і ініціативна, завжди у дії, у стрімкому русі вперед.

В номінації вихователь «Берегиня дитячих мрій» була нагороджена Демеха Тетяна Миколаївна, вихователь, педагогічний стаж 23 роки. Велика любов до дітей, бажання бути завжди їм потрібною, зігрівати турботою й ніжністю кожного, привели її на роботу в наш заклад.

В номінації «Професіонал своєї справи» був нагороджений Глоба Павло Олександрович вчитель фізики та інформатики.Творча особистість, креативний педагог, для якого притаманні дух пошуку, щиро закоханий у свою справу.

В номінації професіона своєї справи» була нагороджена Буцан Інна Миколаївна – бухгалтер, яка 18 років пропрацювала в нашій школі.Доброзичлива, відповідальна, для якої важливі найменші дрібниці, якщо вони стосуються наших дітей.

В номінації «Мудрий керівник» була нагороджена Назаренко Віра Леонідівна – шеф – кухар їдальні школи – інтернату.Професіонал своєї справи, це її умілі руки випікають щоденно сотні булочок, ватрушок та смачнючих оладків.

І на останок, на честь світлого свята ми пригощали усіх дорослих чудовим еліксиром, який виготовлений по ексклюзивному рецепту карпатських травників, в якому сила джерельної води та міцність горобинових ночей, миттю він знімає втому і поганий настрій, і на цілий навчальний рік заряджає енергією і здоров’ям. Тож будьте здорові!

/Files/images/0000_/0_1_2всиовис (1).JPG/Files/images/0000_/0_1_2всиовис (2).JPG/Files/images/0000_/0_1_2всиовис (3).JPG/Files/images/0000_/0_1_2всиовис (4).JPG/Files/images/0000_/0_1_2всиовис (5).JPG/Files/images/0000_/0_1_2всиовис (6).JPG/Files/images/0000_/0_1_2всиовис (7).JPG/Files/images/0000_/0_1_2всиовис (8).JPG/Files/images/0000_/1_0_2оіово (1).JPG/Files/images/0000_/1_0_2оіово (2).JPG/Files/images/0000_/1_0_2оіово (3).JPG

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi